Жіночий світшот – модна та практична річ

Жіночий світшот – модна та практична річ

Жіночий світшот – модель одягу, яку багато хто відносить до молодіжної моди, спортивного стилю. Насправді такі речі чудово сидять на дівчатах і жінках різного віку, роблячи будь-які образи жіночнішими, красивішими.

У чому особливість світшота? І за якими ознаками його можна відрізнити від толстовки, джемпера? Пропонуємо розібратися у цьому питанні докладніше.

Що таке світшот?

брендовий світшот жіночий вайт сторі

Спочатку цей елемент одягу використовувався як спортивна кофта у футболістів. А коли він увійшов до жіночого гардеробу, все частіше можна було побачити дівчат у такому вигляді на дискотеках. Як вибрати світшот - читайте далі.

Модний світшот жіночий – топ із рукавами ¾ або довгими. Його також називають регланом, якщо рукав йде суцільний. Класичний варіант - втачний рукав і трохи спущена пройма. Вони часто короткі, а внизу є широка гумка для невеликого напуску. Також часто зустрічаються моделі оверсайз.

Горловина, манжети на рукавах оформляють резинкою чи трикотажною вставкою. Такий одяг не має капюшона, кишень, гудзиків, блискавок.

Спочатку на горловині передбачалася трикутна вставка, націлена на вбирання поту в процесі тренування. Сьогодні брендові жіночі світшоти мають таку вставку, але її роль – декоративна прикраса.

Тканина для пошиття – міцний трикотаж. На прохолодну пору року може використовуватися щільніша матерія з начосом. Носити таку річ можна як джемпер, а доречна вона як на літній вечірній прогулянці, так і на гарячій вечірці у колі друзів.

З чим носити світшот: стильні поєднання

При виборі речей важливо не нехтувати одним правилом - відверта простота зайва. Виглядати ефектно у світшоті та спортивних штанах неможливо. Краще скомбінувати його із кежуал стилем.

Струнку фігуру можна підкреслити джинсами скінні. Можна вибрати довжину 7/8 та надіти високу платформу. Якщо ж у вас невеликий зріст та короткі ноги, можна надіти ботильйони, вузькі штани з високою талією.

брендовий світшот вайт сторі

 Модель зі стразами або яскравим принтом чудово виглядає при виборі   незвичайного клатчу. У такому комплекті можна навіть на вечірку вирушити   і  всіх вразити наповал.

 Прямі штани, банани, джинси-бойфренди – всі ці комбінації можна одягати з   лоферами, шпильками, балетками, босоніжками, вибравши під них стильний   світшот.

 Ідеально такий одяг виглядає з короткими шортиками з бавовни чи деніму. А   для особливих випадків можна вибрати шкіряні, мереживні моделі.

 Тандем шорти та світшот – це завжди легке взуття за типом балеток,   босоніжок. Від грубих черевиків краще відмовитись. Як би дивно це не   звучало, але навіть спідниця виглядає набагато цікавіше у поєднанні з таким   предметом одягу.

 Якщо модель висока, можна заправити до неї світшот. Так ноги будуть   виглядати стрункішими. В ідеалі вибирати верх та низ зі схожих матеріалів. І   обережніше з принтами – їхнє достаток може лише зіпсувати образ.

 Під стильні худі жіночі можна надіти водолазку, яка зробить комплект   комфортним, затишним для прохолодної погоди. У моді багатошаровість,   тому вбрання можна доповнити бомбером, пальто. Не менш розкішне поєднання – бомбер поверх сорочки. Поділ, манжети, комір мають бути на увазі. Ідеальне рішення – контрастна сорочка контрастного відтінку. Тепер ви знаєте, з чим носити світшот.

Якщо ви ще не встигли купити таку трендову річ, обов'язково подумайте про таку покупку, оскільки вона практична, універсальна, зручна. Безліч цікавих образів вдасться зібрати при покупці якісного світшоту. Цікаві моделі на будь-який смак представлені у магазині дизайнерського одягу White Story.

Подобається стаття? Розкажи друзям!
Pinterest
Посилання на статтю:
Скопіювати
363 перегляда
До списку статей Наступна стаття